Exhibitors - Taste of Amsterdam
Bidfood logo

Bidfood

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

Moët & Chandon Ice Impérial

Deze verfrissende, unieke blend van het beroemde champagnehuis Moët & Chandon is één van de grootste innovaties in de geschiedenis van de champagne; het is ’s werelds eerste champagne die alleen op ijs kan worden gedronken. Door sensaties van heldere frisheid en krachtige tropische fruitaroma’s blijft de smaak, dankzij een rijke blend, optimaal behouden bij toevoeging van ijs. Moët Ice Impérial is de perfecte aanvulling op spontane, feestelijke dagen. Met drie ijsblokjes, limoen, komkommer, gember, rood fruit of munt wordt deze verleidelijke cocktail compleet gemaakt.

Dit jaar zorgt Moët & Chandon voor een onvergetelijke #ChampagneOnTheRocks experience samen met partner Veuve Clicquot Rich!

Veuve Clicquot

Veuve Clicquot Rich

In de geschiedenis van de champagne worden wijnen die gemengd zijn voor het verkrijgen van een zoetere smaak, gewoonlijk omschreven als “rijk”. Veuve Clicquot brengt deze traditie naar het heden met ‘Rich’, een nieuwe champagne speciaal gemaakt om mee te experimenteren en een eigen twist aan te geven.De veelzijdigheid van Veuve Clicquot Rich spoort mensen aan om ervan te genieten waar en wanneer ze dat willen. Van berg tot oceaan, dakterras tot ravijn, winter en zomer, dag en nacht, Veuve Clicquot Rich is voor ieder moment, op elke plek en ‘to drink on the rocks’!

Dit jaar zorgt Veuve Clicquot Rich voor een onvergetelijke beleving met #ChampagneOnTheRocks experience samen met partner Moët & Chandon Impérial Ice!